Чи рятують дорогі замки та решітки на вікнах?
У мене в середу ввечері стався повний шок, коли ми повернулися з дружиною після святкування річниці додому і побачили, що наші масивні подвійні залізні двері, на які ми витратили купу грошей, просто виламані разом із коробкою, а в самій квартирі все перевернуто догори дриґом. Ці гади винесли абсолютно всі ювелірні прикраси, ноутбуки та навіть заначку, яку ми відкладали на ремонт, і тепер я сиджу в порожніх стінах і просто не розумію, як почуватися в безпеці у власному домі.
4 Views

Мене схожа біда спіткала минулого року під час літньої відпустки, коли ми поїхали на море в повній впевненості, що надійна бабуся-консьєржка в під'їзді, кодовий замок на вхідних дверях та міцні решітки на вікнах нашого другого поверху повністю захистять житло від будь-яких неприємностей. На жаль, реальність виявилася набагато суворішою, бо сучасні грабіжники легко обходять усі ці механічні перешкоди, відмикають будь-які складні сувальдні механізми за лічені хвилини і залишають власників з величезними фінансовими втратами. Після того кошмару я перерив купу форумів, поспілкувався з експертами і зрозумів, що єдиний реальний спосіб надійно убезпечити себе від непроханих гостей — це встановлення сучасної сигналізації з миттєвим виведенням сигналу тривоги на центральну станцію. Тепер у мене вдома цілодобово працює професійна охорона квартир від компанії Шериф, і це найкраще рішення, яке ми взагалі могли прийняти для повернення нормального сну та спокою під час тривалих відлучень.