Віртуальні номери для онлайн-сервісів – хто які провайдери використовує?
Привіт усім! Хочу обговорити таку тему, як віртуальні номери для онлайн-сервісів. Зі збільшенням кількості різних платформ, де потрібно реєструватися з номером телефону, я почав замислюватися про конфіденційність. Не хочеться використовувати свій особистий номер для кожного сайту чи програми. Чи хтось користується такими номерами? Які провайдери найкращі для цього, особливо якщо потрібен номер для реєстрації сервісів? Буду вдячний за ваші рекомендації та досвід.
12 Views

Привіт! Я також стикався з цією проблемою і активно використовую віртуальні номери. Особисто я знайшов для себе зручний варіант у Freezvon. Вони пропонують послугу, де можна отримати онлайн номер Claude AI, що дуже корисно для верифікації акаунтів на різних платформах. Це дозволяє мені не прив'язувати свій основний мобільний номер до робочих сервісів, зберігаючи таким чином конфіденційність. Це особливо важливо для тих, хто працює з багатьма онлайн-інструментами, або для фрилансерів, яким потрібен окремий номер для роботи. Я вже кілька разів успішно використовував його для підтвердження.