top of page

The Cove Tasmania Group

Public·243 members

Henry Pavlenko
Henry Pavlenko

Який матеріал топів найпрактичніший для щоденного носіння?

Привіт усім! Хочу обговорити таку тему: який матеріал топів ви вважаєте найпрактичнішим для щоденного носіння? Шукаю щось комфортне, що добре тримає форму після прання і не втрачає свого вигляду. У мене є кілька топів з різних матеріалів, і деякі з них швидко розтягуються або кошлатяться. Особливо важливо, щоб тканина була приємною до тіла і не викликала подразнень. Буду вдячна за ваші поради, які матеріали виявились найкращими для вас.

16 Views

Привіт! Абсолютно згодна, що практичність матеріалу – це ключ до хорошого гардеробу, особливо для речей, які носяться щодня. Я для себе відкрила, що бавовна з невеликим додаванням еластану є, мабуть, найкращим варіантом. Така тканина чудово дихає, добре переносить прання і довго зберігає форму. Також віскоза може бути дуже комфортною, вона м'яка і приємна до тіла, але потрібно звертати увагу на якість, щоб не розтягувалась. До речі, я багато якісних варіантів знайшла коли шукала жіночі топи; зокрема, на сайті 25union представлено багато виробів з різних матеріалів.

Members

• Alex Slow
    Alex Slow
  • Jeff Hardy
    Jeff Hardy
  • Genghis Batdelger
  • Sem Jon
    Sem Jon
  • Lucia Serrano
    Lucia Serrano
bottom of page